Eesti 120-ruutmeetrist väljapanekut korraldab ka tänavu põllumajandusministeerium koostöös Eesti Põllumajandus-Kaubanduskojaga. Nii stendi kujunduses kui pakutavas menüüs on peamine rõhk Eesti puhtast loodusest pärit metsaandidel ja ulukilihal. „Esindatud on Eesti paremad maitsed ja paljud tuntud toidutooted. Väljapaneku koostamisel on arvestatud Saksa tarbijate maitseeelistuste ning ootustega naturaalse ja huvitava toidu vastu," ütles Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juhataja Roomet Sõrmus.

Eesti stendi menüüst leiavad Grüne Woche külastajad näiteks põdralihast grillvorstikesed Põltsamaa sinepi ja rukkileivaga, rukkitaskus põdraburgeri suitsupeekoni, mädarõikakastme ja soolakurgiga, jahimehesuppi männiriisikatega, külmsuitsu põdrafilee, kiluleiva vutimunaga, õlletaignas küpsetatud räime, jõhvikatorti jne.

Pakutava hulgas on ka Eesti juustud, kohukesed, karulauguga või, kalatooted, mesi, moosid ja marjakrõpsud, maiustused, taimeteed, metsmarjadest mahlad, vutimunad, rukkileib, hele ja tume õlu, naturaalne õunamahl, liköörid Vana Tallinn ja Kristallkümmel, Põhjaka Astelpajunaps, Moe maheviin jpm.

Berliinis tutvustatakse ka Eesti turismivõimalusi, erilise rõhuga maa- ja loodusturismile. Eesti Maaturismi ühingu esindajad võtavad laupäeval osa ka partnermaa Läti stendil toimuvast Läänemere toidutee esitlusest, kus on väljas erinevad turismialased infomaterjalid ning pakutakse Eestile ja teistele Läänemereriikidele iseloomulikke suupisteid.

Eesti messistendil esinevad ja loovad rõõmsat meeleolu iga päev eesti rahvamuusikud, publikule korraldatakse auhinnamänge ja muid põnevaid ettevõtmisi.Eesti stend nr 117 asub messihallis 8.2.

Mess toimub Saksamaa pealinnas juba 80. korda, Eesti on osalenud sellel suurel toidupeol alates 1993. aastast. Mullu oli Eesti messi partnerriik. Vaata pilte Eesti väljapanekust 2014. aastal SIIT.