Eestisse tuldi tagasi 1959. aastal, nüüd juba kahe lapsega. Mõni aasta hiljem ostsid nad Keilasse Liivaaugu tamme kõrvale maja. Elvi oli suurema osa tööajast kooperatiivis müüja. Anton jätkas autojuhina. Viimased tööaastad töötas ta KEK-i gaasijaamas, koju jäi alles 70-sena. Muredest nad ei räägi, küll aga sellest, kuidas pea kogu Nõukogude Liit sai turismirongidega läbi rännatud.

Elvi saab sel aastal 85 ja Anton 90. Tänu oma 3 lapsele on neil nüüd 7 lapselast ja 8 lapselapselast. Tervis pole ehk enam see mis noorena, kuid silmad säravad endiselt ja elujõudu on mõlemal rohkem kui mõnel aastakümneid nooremal. Elvit-Antonit võib kohata igal isamaalisel üritusel – küll vabariigi aastapäeva aktusel, küüditatute mälestamisel jaama juures, pitkapoiste kokkusaamisel ja võidupühal võidutuld vastu võtmas. Elvi käib agaralt sotsiaalkeskuse ringides, Anton saab oma vajalikud käimised koeraga jalutades. Raskustest nad ei räägi, hoopis sellest, kuidas nooremad järeltulijad külas käies vooditel müravad.

2010. aastal andis Vanavanemate Fond nii Elvile kui Antonile tiitli imeline vanavanem. 2007. aastal autasustas president Toomas Hendrik Ilves Elvi-Aino Leitmäed Valgetähe medaliga. Anton, noorkotkas aastast 1932, on Kaitseliidu Harju maleva ja Saue kompanii auliige, talle on omistatud kaitseliidu medal. Ja kõik linnapead on tervitanud Antonit ja Elvit nagu vanu sõpru.