MAALEHE TEST: Kas poest ostetud letšo maitseb sama hästi kui vanaema tehtu?
Ülekaalukalt tunnistasid Maalehe eksperdid parimaks Bonduelle seeneletšo, millele järgnesid Nezhini ja Verese letšod.
1. Salvest 680/204g. Päritolumaa: Ungari
Hinnangud: tomatipastaga on liialdatud, paras makaronidele peale kallata; klassikaline maitse, mahe keskmise maitsega; hea naturaalne, kohe on tunda, mis seal sees ja maitseainetega pole üle pingutatud.
Hinnangud: siin lööb rohkem letšo maitse välja, aga tulemus on ikka kahjuks liiga tomatipastane; labane ja äädikane maitse; natuke kibedam maitse, ei ole traditsiooniline letšo
Hinnangud: õnneks on tegijatel tomatipasta otsa saanud, salatina on tunduvalt parem kui eelmised, tomat ei uputa paprikat, maitselt ketšup; tomatipastasse on krefti pandud; liiga vedel; kõrvalmaitse lööb läbim kibe ja mõttetu; mingit maitset pole; maitsetu, mitte midagi ütlev hoidis
Hinnangud: pole viga, mahlakas; magus-soolane maitse on tasakaalus; päris hea, päris hea, vürtsikas; kodune tunne tuli süües; paprikatükid pigem rõngad, liiga suured, maitse tomatine, hea; sellise maitsega, nagu vanaema vanasti tegi.
Hinnangud: raske on teha head salatit, kui on ainult kaks komponenti, maitse võiks olla tulisem; hea äädikane; äädikas annab maitset; mõnusalt magushapu; keskmiselt hea, samas maitsed on tasakaalus; mõnusalt krõmpsuv
Hinnangud: sool puudub, liiga magus; maitsetu; tomat kaob ära, piprakauna maitse; hullult vilets; ei ole eriti maitseid tunda; imeliku maitsega, pisut liiga vähe soola.
Hinnangud: seda juba võiks kuuma kartuli kõrvale kastmeks võtta; selle juurde jookseks kohe poodi viina järele, hea sakummiks; nagu ema tehtud, kõige parem; väga huvitava maitsega, kuna lisandid (seened jm) annavad letšole huvitava maitse; tahke, võrreldes teistega; parim, sest seentega, tükid mõnusa suurusega; ma ei tea kas seened ikka sobivad selle hoidise sisse, minu arust ei sobi.