Tegelikult aga on asi naljast kaugel, sest Nuksik on kosumas sel nädalal toimunud raskest suuõõneoperatsioonist, mille käigus eemaldati tal paljud hambad.

Nuksik on alles kaheaastane, aga ju on geenide ja kunagise tänavaelu kombinatsioon tema juba nii viletsates hammastes süüdi. Mõnel kassil puhastavad kassijaama vabatahtlikud hambaid regulaarselt, aga Nuksik nendega sellist koostööd ei tee.

On hea, et vähemalt vaktsineerimisel jaamakassid alati üle vaadatakse, sest tõrksama iseloomuga loomal ju hooldaja kõike kontrollida ei saa.

Nuksik saab nüüd puuris elades järelravi ja palub kõigil oma sõpradel heade mõtetega paranemisel toeks olla.

Kassijaama vabatahtlikud aga soovitavad - laske oma armsate lemmikute hammaste-igemete olukord loomakliinikus üle kontrollida!


MTÜ Kelmiküla Kassijaam

Mittetulundusühing Kelmiküla Kassijaam on loodud 2013. aasta algul. Ühing on koduta kassidele vahepeatus päriskoju jõudmiseni. Ühingus tegutsevad loomasõbralikud vabatahtlikud, kellele tänavakasside olukord on olnud pikka aega südamelähedane, aga valus teema.

Vaata lisa kodulehelt www.kassijaam.eu või Facebookist või kirjuta kiri info@kassijaam.eu.

NB! Kõik jaamakassid, kes varem olnud tänavahulkurid, on nüüdseks harjunud tubase eluga ning neid antakse ka kodudesse ainult tubase elu peale.