13.05.2020, 16:24
Restoranid ja cateringid on uuenduslike äriideedega kriisi üle kavaldanud
Veebipõhise taluturu Talust Koju esimene kuu on olnud üle ootuste edukas - nädalas pakutakse toitu suurusjärgus 150-le leibkonnale. Selliste projektidega soovitakse jätkata ka pärast eriolukorra lõppu.
FOTO:
Kahe Tallinna restorani – Lore bistroo ja Leib restorani – asutajad Kristjan Päeske ja Janno Lepik otsustasid toime tulemiseks luua kuu tagasi kaasaegse taluturu. “Olime sarnase lahenduse peale varem mõelnud, kuid alati oli midagi pakilisemat, millega tegeleda. Eriolukord lõikas aga sissetuleku ära nii meilt kui ka meie partneritelt ning seeläbi oli lihtne jõuda lahenduseni, mis võiks aidata nii meid kui meie pikaajalisi partnereid,” räägib Päeske.