Johannes lähetatakse Soome

Esmaspäeval, 7. septembril kell 20 naaseb uuelt ringreisilt ETV televaatajate ette Johannes Tralla. “Johannese lähetamise” teine hooaeg viib koroonakriisist puudutatud Euroopasse. Kuigi tänavu on paljud meist saanud reisida peamiselt köögi ja elutoa vahel, hankis motoreporter Johannes Tralla pileti esimesele üle lahe suunduvale laevale, et tunnetada koroonakriisist väljuvate põhjanaabrite hingeelu.

Kas meie hõimuvelled tunnevad end Euroopa Liidu rahakotina või vajavad mõnikord ka Brüsseli toetavat kätt? Milline on Helsingi kõige parem saun; kes sööb ära prügilasse määratud toidu ja kas käsitöönapsi meistrid tõukavad longero rahvusjoogi troonilt?

Mängufilm “Victoria ja Abdul”

Laupäeval, 12. septembril kell 21.55 linastub esmakordselt TV3 eetris mängufilm “Victoria ja Abdul” .

Kui India päritolu 24aastane Abdul Karim (Ali Fazal) sõidab Inglismaale vanaldase kuninganna Victoria (Oscari võitja Judi Dench) juubelipidustustele, et anda üle monarhile pühendatud tseremoniaalne münt, saab ta oma suureks üllatuseks Tema Majesteedi heasoovliku tähelepanu osaliseks. Pikkadest valitsusaastatest väsinud ja õukonnaelu piirangutest blaseernud Victorias hakkab aina enam tärkama vastuseis tema rangelt reglementeeritud elu ahistavuse suhtes ning nii sünnib kuninganna ja põneva siira võõramaalase vahel soe usalduslik liit.