Üllatuslik külmkapp

Sarja kaheksa osalist on kogunenud Võrts­järve lähistele turismitalusse treeninglaagrisse, et toitumisnõustaja toel uut elu õppida. Üllatuseks on laagris kesksel kohal suur ahvatluste kapp – külmik täis magusaid, rasvaseid ja promillidega kiusatusi. Selle ümber hakkabki trall käima, sest iga amps ja lonks sellest kapist maksab hingehinda, mis arvutatakse maha saate auhinnarahast.

Kaheksa vaprat

Kes on need kuus naist ja kaks meest, kes uues sarjas üles astuvad?

Projektijuht Tarmo (kaal 127 kg) möönab, et on viimane aeg end käsile võtta. Aga harjumuseks saanud igaõhtusest klaasikesest veinist või heast konjakist loobuda ei ole kindlasti lihtne.

Sarja kaheksa osalist on kogunenud Võrtsjärve lähistele turismitalusse treeninglaagrisse, et toitumisnõustaja toel uut elu õppida.

Muusik Jaak (110 kg) lubab pingutada, et tervislikumasse vormi saada.

Üliõpilane Kati (90 kg) loodab, et kaalu langedes saab ta juurde julgust end ka noormeeste seas nähtavamaks teha.

Helery, kel pikkust 154 cm ja kaalu 65 kg, on mures nii oma vaimse kui füüsilise vormi pärast.

Hetkel töötu Nele (140 kg) õpib koolis graafilist disaini ja fotograafiat ning usub, et neid asju on palju, mis tal kaalu pärast tegemata jäänud.

Youtuber’i, sisulooja Sidni (105 kg) jaoks ei ole kaalunumber kõige olulisem, palju rohkem mõjutab teda väljanägemine. “Kardan, et inimesed näevad ainult minu suurust,” ütleb Sidni, kes on koroonakriisi ajal võtnud ligi 20 kg kaalus juurde.

Ade (124,1 kg) oli enne sarjaga liitumist alla võtnud 12 kg. Kahjuks takistab kaaluga tegelemist liiklusõnnetuses pisut viga saanud põlv.

Youtuber Teele (61 kg) ütleb, et tundis end kõige paremini, kui kaalus 52 kg.