„Ühtlasi on paslik siinkohal meenutada, et 2019. aastal võitis rahva lemmiku tiitli Sindi paisu eemaldamine ja žürii preemia pälvis Paldiski komponenditehas,“ meenutab Armulik kaht Eesti esimest aasta kalandusteo tiitli pälvijat.

Kalandustegu 2019, Sindi paisu eemaldamine

Kuni 28. märtsini ootatakse kõikidelt ideid ja mõtteid eelmisel aastal kalandusvaldkonnas suuri tegusid teinud inimeste, organisatsioonide, rahvaalgatuste või kalandusvaldkonna ettevõtete osas, kes väärivad tunnustust ning kiitust. Nominendid võivad olla nii avalikust kui ka erasektorist, nii füüsilised kui ka juriidilised isikud. Konkursile „Aasta kalandustegu“ saab esitada ideid ja ettevõtmisi, mis on ellu viidud 2020. aastal või ka varasemate aastate tublisi ettevõtmisi, mis jätkusid ka eelmisel aastal ning kestavad ehk edasi ka tulevikus. Juba selle aasta aprillis valib spetsilistidest koosnev žürii välja aasta kalandusteo ja avaliku hääletuse tulemusena selgub rahva lemmik.

„Kutsun kõiki aktiivselt algatuses kaasa lööma, sest just nii selguvad need, kes Eesti kalandussektori lippu kõrgel hoiavad ja tänu kellele on meie toidulaual kodumaine kala. Tunnustagem neid selle eest!“ innustab Toomas Armulik kõiki konkursile oma lemmikut esitama.

Jaga
Kommentaarid