UEFA on otsustanud olukorra tõsiselt käsile võtta. Selles dokumentaalis räägivad oma kogemustest muu hulgas peatreener José Mourinho ja Hollandi jalgpallilegend Ruud Gullit.

“Kaldale uhutud”

Neljapäeval, 24. juunil kell 21.30 tuleb

TV3 “Suvekinos” esitlusele režissöör Ro­bert Zemeckise seikluspõnevik “Kal­da­le uhutud”, mis kandideeris kahele Oscarile – parima meespeaosa (Tom Hanks) ja parima heli kategoorias. Chuck Noland (Tom Hanks) on FedExi spetsialist, kelle erialast ja isiklikku elu valitseb kell. Kõik muutub päeval, kui mees leiab end pärast lennuõnnetust ainsa ellujäänuna üksikul saarel, kus pole märkigi tsivilisatsioonist.

“Žiguliga isamaal”

Kanal 2 suvine automatk “Žiguliga isa­maal” tutvustab televaatajatele omapäraseid Eestimaa paiku ja vahvaid kaasmaalasi, kuldsete kätega iseehitajaid ning leiutajaid. Hoogsa automatka jooksul sõidavad Robert Rool ja Kristjan Ojang läbi kõik 15 Eesti maakonda. “Minu ja Robi sõiduvahenditeks on juba vanad tuttavad: roheline 1973. aasta VAZ-2101 ja valge 1986. aasta VAZ-21063,” ütleb sarja autor Kristjan Ojang. Saade on eetris esmaspäeviti kell 20.