Verivärske “Suur pettumus!”


Esmaspäeval, 4. oktoobril kell 20 on TV3 ekraanil verivärske “Kolmedok: Suur pettumus!”, kus püütakse vastata küsimustele, mille esitamine pole avalikus ruumis olnud just liiga sallitud.

Millised on Eesti inimeste lood, kes vaktsineerimise tagajärjel on saanud tervisekahjustusi? Mida öelda neile, kelle arvates oleme viimase poolteise aasta jooksul võidelnud meediahüsteeriaga, mitte tegeliku haigusega? Teemat avavad COVIDiga kokku puutunud inimesed, aga ka teadlased ja perearstid, sealhulgas teadusnõukoja juht, viroloogiaprofessor Irja Lutsar.

Dokumentaali esilinastus
Kristjan Svirgsden ja Anton Aleksejev Mägi-Karabahhis.

ETV eetris esilinastub 4. oktoobril kell 22.15 ajakirjanik Anton Aleksejevi ja operaator Kristjan Svirgsdeni ühistööna valminud dokumentaal “See on meie maa...”. Mägi-Karabahh on kui tõotatud maa, mida peavad võrdselt enda omaks nii armeenlased kui aserid. Nii on need loo­tuste, kaotuste, ohvrite, kuid ka kangelaste mäed, mille igal nõlval on jutustada oma traagiline lugu. Endise Nõu­kogude Liidu lõpupäevil algas sõda, mille kahurid pole praeguseni vaikinud.

Aleksejev ja Svirgsden käisid teise Kara­bahhi sõja ajal kolm korda kohapeal.