Alates 5. novembrist on reedeõhtuti kell 21.40 ETV eetris Inglise sarja “Midsomeri mõrvad” verivärske hooaeg – kokku kuus jagu on valminud sel aastal. Internetikohvik on elustanud vana legendi metsas hulkuvast ja kätte maksvast Huntkütist. Paraku hakkavadki alevikus inimesed surema ja kõik märgid viitavad Huntküti tegutsemisele. Digikaugel Barnabyl tuleb kaevuda interneti ja müütide sügavustesse, et taas kord tõdeda: mõrva põhjused on siiski märksa maisemad.

“Kuuuurija” erisaade

Esmaspäeval, 1. novembril kell 20 on Kanal 2 ekraanil “Kuuuurija” erisaade Haapsalu lapsetapjast. Kas tõesti võib jõhker mõrvar pääseda vabadusse? Miks jalutab mees juba praegu ringi oma kodukohas ning mida tunneb naine, keda sama jõhkard aastaid tagasi kõigest 12aastasena vägistas ja noaga lõikus?

Koroonavalede top 10

Teisipäeval, 2. novembril kell 21.30 on TV3 eetris “Kolmedok: Koroonavalede top 10”. Uues kolmedokis võetakse vaatluse alla rahva hulgas laialt levinud eelarvamused vaktsineerimise suhtes: kui palju mõjutab vaktsineerimine sugutungi, kas süst mõjub kahjulikult raseduse ja imetamise ajal, miks kardetakse kaitsepookimise tagajärjel ootamatuid terviserikkeid? Sõna saavad oma ala spetsialistid, perearstid ja raskest haigusest eluga välja tulnud inimesed.