Esmaspäeval, 29. novembril kell 22.15 on ETV eetris tänavu valminud Hollandi dokk “Varjumäng”. Iga päev püüavad laastava sõja eest põgenenud teismelised leida Euroopas kaitset ja paremat elu. Nad rändavad läbi ohtliku varjudemaailma, puutudes kokku miiniväljade, karude, kärestikuliste jõgede, inimkaubitsejate ja piirivalvuritega. Oma raskel teekonnal peavad nad ruttu suureks kasvama.

“Kuulsuste lahing”

Reedel, 3. detsembril kell 20 jõuab ETV ekraanile “Kuulsuste lahingu” teise hooaja avasaade. Kokku saavad rahva absoluutsed lemmikud – mälumäng ja Eesti näitlejad. Esimeses viktoriinilahingus võtavad mõõtu kaks pealinna teatrit. Tallinna Linnateatri au kaitsevad Piret Kalda, Argo Aadli ja Andero Ermel ning Eesti Draamateater on kohal koosseisus Merle Palmiste, Rein Oja ja Taavi Teplenkov. Lahingut ohjavad Maire Aunaste ja Marko Reikop.

Meeletu “Pohmakas”

Reedel, 3. detsembril kell 22 on Ka­nal 2 ekraanil komöödia “Pohmakas”. Lugu sellest, kuidas kaks päeva enne oma pulmi läheb Doug koos kolme sõbraga Las Vegasesse, et pidada maha unustamatu poissmeestepidu. Kui aga kolm peiupoissi järgmisel hommikul ärkavad, ei mäleta nad eelmisest õhtust midagi. Nende luksuslik sviit on segi pööratud, vannitoas tiiger ja garderoobis … tundmatu imik. Aga Dougi pole kusagil.

Laulatuseni on jäänud vaid loetud tunnid ning noormehed peavad meelde tuletama kõik eelmise õhtu valed otsused, et Doug üles leida ja toimetada ta õigeks ajaks altari ette.