Volodõmõr Zelenskõi – koomik, näitleja, meelelahutaja, kellest sai oma riigi president ja sõjakomandör. Mis teda innustab? Kuidas naljamehest kujunes terve rahva juht ja ühendaja ning mis on järgmine peatükk tema loos?

Merli lugu

Neljapäeval, 31. märtsil kell 20 on Kanal 2 eetris saade „Südamesoov“, kus vaatajateni jõuab Merli lugu. Viis aastat tagasi ei osanud Merli veel aimata, et uus töökaaslane, kes on nii tähelepanelik ja armas, peksab teda vähem kui aasta pärast sealsamas jalaga kõhtu. Mis kõige kurvem – Merli lugu ei ole erand. Lähisuhtevägivald mõjutab iga päev väga paljusid naisi, kellest kõrvalseisjad ei tea tihti midagi.

Ka Merli ei rääkinud oma kaaslase põhjustatud psüühilisest ja füüsilisest valust pikalt kellelegi. Nüüd on Merli võtnud südameasjaks jagada oma lugu võimalikult paljudega, et lähisuhtevägivalla ohvrid oskaksid samastuda ja julgeksid abi küsida.

„Nüüd ja praegu”

Laupäeval, 2. aprillil kell 21.30 teleesilinastub TV3 ekraanil romantiline draama „Nüüd ja praegu”.

Kuulsa džässmuusiku Vivienne Carala päev algab kontserdiprooviga, seejärel kohtub ta ajakirjanikega tema viimase albumi reklaamiks. Vivienne’i elu muutub aga hetkest, kui arsti vastuvõtul selgub, et tema peavalude põhjustajaks on ajukasvaja.

Osades Sarah Jessica Parker, Simon Baker, Gus Birney.