Vastuseta küsimuste hulgas toob ta esile näiteks järgmised punktid:

em>- Miks Maailma Terviseorganisatsioon muutis 27. aprillil 2009. pandeemia määratluse? Varemalt, selleks, et deklareerida pandeemiat, olid nõuded palju karmimad! Nüüd piisab sellest, et haigus on avaldunud kahes riigis, mis on WHO piirkonnas.

- Millise kokkusattumuse tagajärjel président Sarkozy sai eelaimduse allkirjastada investeerimis leping summas 100 miljoniteurot 9. märtsil 2009., et ehitada gripi vastase vaktsiini tootmiseks tehas? Ja arvake, kus! Mehhikos, seal, kus just pandeemia algas!

- Miks meedia ega ükski ekspert ei tuleta meelde, et tavaline gripp tapab iga aasta 250 000 — 500 000 inimest st. üle 1000 surnu päevas (need on WHO avalikud andmed) ?

- Miks maailma meedia korrutab iga päev, et A H1N1gripp põhjustab massilist suremust, kuigi faktid näitavad, et tegu on tavalise gripiga (vähem tõsine haigus, kui sesoonne tavaline gripp). Seagripp tekitas vaid 2000 inimese surma 5 kuu jooksul, kui samal ajal tavaline gripp tekitas 200 000 surmajuhtumit !

- Miks vaatamata suremuse arvudele (2000 vs 200 000) enamus riike tellisid tohutuid koguseid, sadu miljoneid annuseid vaktsiine ja seda alates juunist 2009?

Crevecoeuri tõlgenduses on eesmärk viia inimesed psühholoogiliselt seisu, kus nad hakkaksid ise nõudma vaktsineerimist ning seejärel süstida neile ohtlikku vaktsiini, mille toime võib olla eluohtlik.

“Inimesed, ärge laske ennast lollitada,” kirjutab Crevecoeur, kelle kinnitusel on avalikkuses kättesaadavast infost küllalt, et näha selles ettekavatsetud mustrit.

“Kirjutan seda selleks, et inimesed ei satuks paanikasse, kui algavad massilised haigestumised ega laseks hirmul endast võitu saada. ”

Väljavõte netis levivast uudiskirjast:

Küsimus on: kuidas nii ohutu viirus saab hakata tapma miljoneid inimesi ? See on miljoni dollari küsimus!!!
Tegelikult annab meile vastuse möödunud pandeemiate ajalugu.

Retsept on lihtne:

* Teavitatakse, et uus gripp tekkis Mehhikos ja see on väga tõsine, sest loomaviirus nakatas inimese!

* Siis teavitatakse, et ühe nädala jooksul oli 350 surmajuhtumit, aga siis parandakatse, et 8 surmajuhtumit.

Kõik on endale meelde jätnud, et on palju hukkunuid kohe epideemia alguses (kas see teile midagi meelde ei tuleta: 11 septembril teavitati TV-s, et kaksiktornides sai surma 40 000 — 50 000 inimest, mis õigustas ristikäiku Kurja jõudude vastu ja siis parandati surnute arv 2974-ni)

* Teavitatakse meedia abiga, et see jube viirus levib uskumatu kiirusega kogu planeedil (samas, kui ükski labor ei oma antud viiruse tüve, et kinnitada, et tegu pole tavalise gripiviirusega — tunnistatakse ka, et seagripp ei oma tavalisest gripist erinevat sümptomaatikat — kuidas nad siis loendavad haigestunuid ???) ;

* Viiruse vähese virulentsuse tõttu räägitakse, et see nn hea viirus,mis (lõpuks) hakkab muteeruma ja muutub VÄGA kurjaks ja teame, et see muutumine toimub kindlal kuupäeval (vaktsiinide väljalaske kuupäeval, nagu kokkusattumus!)

Huvi korral loe rohkem Jean-Jacques Crevecoeur veebilehelt.