Juba 3. jaanuari Maalehes ilmub astroloog Taimi Uuesoo suur päikesemärkide horoskoop. Sellest leiab iga inimene, mis ootab teda ees 2020. aastal.

Lugedes oma märgi kohta kirjutatud aastahoroskoopi, tasub meeles pidada, et astroloog ei ennusta aasta sündmusi, vaid tutvustab sinu kalendrit üldises plaanis.

Konkreetse pildi saad siis, kui lased endale koostada isikliku sünnikaardi.

Päikesemärk on üks paljudest sünnihoroskoobi näitajatest, kuuludes küll nn kolme suure hulka koos kuu- ja tõusumärgiga.

2020. aasta horoskoobis on välja toodud ka mõned ajatsüklid, mis võivad puudutada kõiki märgi esindajaid, ja sünnikuupäevad, mis antud teemas mingi parameetri järgi kindlamini kaasa räägivad. Viimaste puhul peaks tähele panema, et meie üldkasutatav Gregoriuse kalender oma kõikumistega ei lähe täpselt kokku astroloogilise kalendri elik sodiaagimärkidega. Seega võivad sünnikuupäevad kõikuda +/– üks päev.

Maalehe saatusehoroskoop 2020 | PUUST JA PUNASEKS: mis see on ja kuidas seda kasutada


Maalehe saatusehoroskoopi saate lugeda pika artiklina, kus on kirjas igal ajal sündinud inimeste saatus ja väljakutsed algavaks aastaks. On ka võimlaus lugeda ainult enda kohta käivat horoskoopi. Vaata siit, kuidas täpselt!

Maalehe astroloogi TAIMI UUESOO horoskoop näitab, kuidas saad järgmisel aastal ise oma saatust juhtida. Mis on sinu eluülesanne ja millised omadused takistavad isiklikku arengut.

Igal inimesel tuleb elus ette aegu, kus tema isikuomadused ja harjumused kas soodustavad või pärsivad enese­arengut. Saatusehoroskoop aitab Kuu sõlmede märgis viibimise aja järgi valgustada iga inimese liikumise suunda elus, et tagada õnn ja heaolu.

Loe kogu horoskoopi SIIT või otsi üles oma sünniaeg SIIT. Nii saad teada enda eluülesande, sind mõjutavad esivanemad ja oma saatuse aastal 2020.

Iga horoskoobi pealkirjas toodud tõus tähistab kuu tõususõlme ühes päikesemärgis ja langus kuu langussõlme teises päikesemärgis.

Graafika: Imbi Võrel, Anna Plukk