Nii et Baltoscandal toimub 1.–4. juulini Rakvere eri paikades, kus mängitakse sel kevadel Eesti teatrites esietenduma pidanud lavastusi, mis eriolukorra tõttu ära jäid.

Neljal festivalipäeval näeb kokku üheksat esietendust: Karl Saksa “Planet Alexithymia” (“Planeet Alexithymia”), eˉlektroni “Romeo & Julia #5”, Liis Varese ja Sõltumatu Tantsu Lava “Sinust saab tantsija!”, Jarmo Reha “WhiteWash” (“Lupjamine”), Anatoli Tafitšuki ja Emer Värgi “K O O S”, Andres Noormetsa ja Rakvere teatri “Alibi”, Sveta Grigorjeva “TEKHNE”, Karl Koppelmaa ja teatri Kelm “Stendhali sündroom” ning Valters Sīlise ja Vaba Lava “Mul oli nõbu”. Neile on lisatud kaks varem esietendunud lavastust: Lauri Lagle ja Von Krahli teatri “Paratamatus elada ühel ajal” ning Kristina Normani Kanuti gildi saalis tehtud loeng-lavastus “Lighter Than Woman” (“Kergem kui naine”).

Rahvusvahelisust annavad “Baltoscandalile” kolm välismaist teatriteemalist filmi ja üks installatsioon.

Baltoscandali eripära, võrreldes eelmiste festivalidega, on Priit Raua sõnul veel selles, et kui tavaliselt on saanud programmi kuulunud lavastusi näha ainult kohapeal, siis seekord niisugust piirangut ei ole. Tänavusi lavastusi saab vaadata ka edaspidi, sügisel Tallinnas või mujal.