Mis toimub Krimmis?

Esmaspäeval, 11. mail kell 22.15 on ETV eetris dokumentaalsaade “Krimm. Kuus aastat hiljem”. Krimmi annekteerimine Venemaa poolt aastal 2014 on Euroopa julgeoleku- ja geopoliitika üks XXI sajandi plinkivamaid punaseid tulesid. Mis toimub kohapeal nüüd, kuus aastat hiljem? ERRi Moskva korrespondent Anton Aleksejev siirdus lähetusse, kümnetest kohtumistest, jutuajamistest ja vahel ka seiklustest sai kokku dokumentaalsaade, mis näitab omamoodi patiseisu – ühelt poolt olukorraga leppimist, aga samas ka Krimmis valitsevat jätkuvat rahulolematust.

Elu määratlemata tulevikus

Esmaspäeval, 11. mail kell 22 on TV3 eetris Austraalia–Kanada–USA koostöös valminud mängufilm “Logan”, mis kolm aastat tagasi oli nomineeritud parima mugandatud stsenaariumi Oscarile. Filmis mängivad sellised tuntud näitlejad nagu Hugh Jackman, Patrick Stewart, Dafne Keen, Boyd Holbrook, Anthony Escobar.

Filmi tegevus toimub ajaliselt täpselt määratlemata tulevikus. Oma pidevast võitlusest ja selle aja jooksul saadud rohketest haavadest vaevatud Logan on üks väheseid mutante, kes siia maailma alles jäänud. Logani elu muutub, kui tema ellu saabub nooruke mutant, kelle kannul on tumedad jõud...