Õlles hautatud seapõsed. Marek Metslaid

Põsk on eriline lihatükk, sest on ühtaegu nii taine kui mahlane ning muutub eriti hõrguks suutäieks just pärast pikka küpsemist. Toiduakadeemia kokad Tarvo Kullama ja Urmas Tiigivee soovitavad nn aasta põske hautada šokolaadises porteris.
Harjumuspärasele ahjukanale lisavad pidulikumat nüanssi aromaatsed puuviljad ja magus kõrvits. Retsepti autor on Talleggi toidublogija Anni Rahula.
See on lihtne ja maitsev suupiste, mida sobib lauale anda nii pearoana kui ka lisandiks prae juurde. Suvehõngulistele rullidele annavad särtsu mõrkjad Kreeka pähklid, fetajuust ja rubiinpunased granaatõunaseemned. Retsepti autor on Salvesti toidublogija Liisi Laanem

Avalehele
0 Kommentaari