Reedel võib selgema taeva all temperatuur kohati ka alla −15° langeda, päeval tõuseb −2...−8, kagupiiri lähedal võib −10° püsida.

Laupäeval taandub kõrgrõhuala Venemaale, kuid selle lääneserv küünib Läänemerele. Samal ajal on põhja pool liikumas madalrõhulohud ning need toovad niiskemat õhku ka Eestini. Lumevõimalus suureneb. Edelatuul tugevneb mõnevõrra. Öösel ei tohiks alla −10° langeda ja päev on üsna pehme − rannikul 0, sisemaal −5° lähedal.

Pühapäeval-esmaspäeval peaks kõrgrõhuala Venemaal tugevnema ning lükkama niiskema õhu põhja poole. Selgineva taeva all langeb õhutemperatuur taas madalale ning Lõuna-Eestis võib olla alla −15, põhja pool −6...−10° ümber. Päeval on lõunatuul võrdlemisi tugev ja see ei lase ka õhutemperatuuril palju kerkida, püsides −6...−14° piires.

Teisipäeval võib tähtsaks saada ookeanil toimuv, kui järjestikused tsüklonid jõuavad veel elujõulisena Norra merele ja sunnivad kõrgrõhuala lõuna poole taganema. Edelatuul tugevneb, lumesaju võimalus suureneb. Õhutemperatuur tõuseb ning võib päeval saartel ja looderannikul veidi üle nulli olla. Sisemaal püsib miinustemperatuur.

Kolmapäeval võib Norra merelt üle Nordkapi suunduv tsüklon tuulise sulailma tuua.