Külaseltsi eestvedamisel toimus pärast pikka pausi taas Aakre külapäev. Rõõm oli näha nii paljusid külaelanikke saamas osa päevast, mille tipphetk oli kindlasti murutraktorite võidusõit. Lisaks sai mõõtu võtta saapaviskes, kotijooksus ja laskmises. Lastel oli võimalik teha liivast pilte ning mängida lendgolfi. Oma teadmisi koduvallast sai proovile panna Puka Avatud Noortekeskuse koostatud lauamängu mängides. Ühiselt söödi lõunaks suppi ning päev lõpetati kontserdiga, kus sai laval näha nii kohalikke esinejaid kui ka külalisi. Meeldiva päevale aitasid kaasa mitmed sponsorid: AS Saku Õlletehas, AS Kiilung, AS Bacula, Päikesepõld OÜ, OÜ Kangro & Nagla, Puka Vallavalitsus.

Advendiajal oli võimalik Aakre rahvamajas valmistada oma kätega kingitusi lähedastele. Töötubadest said osa nii lapsed kui ka täiskasvanud. Valmistati pärlitest ingleid, savist ehteid, vildist saunamütse ning tehti jõupaberist kinkekotte. Töötubade tegevust toetas kultuurkapital.

Aakre külaseltsi juhatus soovib kõigile kauneid jõule, meeleolukat aastavahetust! Uute kohtumisteni ja sündmusteni uuel aastal!