2011. aasta Viljandimaa TÕN tiitli saajad on:

Viljandimaa aasta õppija - Luule Tiirmaa, Võhma Gümnaasiumi õppealajuhataja;

Viljandimaa aasta koolitaja - Sofia Joons, August Pulsti Õpistu juhataja;

Viljandimaa aasta koolitussõbralik organisatsioon - Männimäe Lasteaed;

Viljandimaa aasta koolitussõbralikum omavalitsus - Kõpu vald.

14. korda toimuv tunnustusüritus leiab aset 7.-14. oktoobril toimuva täiskasvanud õppija nädala raames, kus üle Eesti valib iga piirkond oma Aasta Õppija, Aasta Koolitaja, Aasta koolitussõbralikuma organisatsiooni ning Aasta koolitussõbralikuma omavalitsuse. Viljandimaa TÕNi tegevuste koordinaator on Mall Kõiv, Viljandi Täiskasvanute gümnaasiumi direktor.

Täiskasvanud õppija nädala TÕNi ajal on fookuses elukestev õppimine ja enesetäiendamine, kui isiksuse ja ühiskonna arengu põhiline eeldus toimetulekuks muutuvas maailmas. TÕN käesoleva aasta motoks on: õppimine seob põlvkondi, ning kutsub üles kõiki sel nädalal mõtlema rikkusele, mis meil põlvkondade näol on, väärtustama üksteise oskusi ja kogemusi, ning olema ja tegutsema üheskoos.

Täiskasvanud õppija nädal (TÕN) on ellu kutsutud 1999. aastal ning see on kujunenud traditsiooniliseks üle-eestiliseks täiskasvanuharidust populariseerivaks ja õppimisvõimalusi tutvustavaks ürituseks. Nädala edukaks läbiviimiseks on moodustatud tugigrupid kõigis 15 maakonnas ja Tallinnas. Sel aastal esitati tunnustamiseks 190 kandidaati üle Eesti.

Täpsemat infot Viljandimaal toimuvatest TÕNi üritustest ja koolitustest leiab Viljandi Täiskasvanute Gümnaasiumi koduleheküljelt, ja kogu vabariigi kohta Eesti Täiskasvanud Koolitajate Assotsiatsiooni ANDRAS kodulehelt.