Paremusjärjestus: 1. Viljandi Ühendatud Kutsekeskkool 2. Abja Gümnaasium 3. A.Kitzbergi Gümnaasium 4. Suure-Jaani Gümnaasium 5. Carl Robert Jakobsoni nim. Gümnaasium 6. Olustvere Teenindus-ja Maamajanduskool 7. Viljandi Paalalinna Gümnaasium.

Eesti Koolispordi Liidu korraldatud sama vanuseklassi tütarlaste võistlus toimus Kohilas, osales 13. võistkonda. Abja Gümnaasiumi naiskond sai oma alagrupis võrdselt punkte Pärnu Hansagümnaasiumi ja A. Kitzbergi Gümnaasiumiga. Kuid kehvem geimide suhe jättis meie naiskonna viimasele kohale. Eks sellestki oli õppida, kui ei pinguta iga punkti ja geimi võidu pärast, ei saavuta edu. Koolispordi Liidul on tava jagada auhindu iga võistkonna tublimatele. Meie naiskonna üllatusmängija oli Kelly Ruusalu, hasartseim mängija Alina Mihailova ja parim mängija, võistkonna kapten Kätti Allik. Naiskonnas mängisid veel Desiree Reva, Mare Maalmeister, Mari-Liis Rikkinen, Birgit Karu, Cristina Aduson.

Kahjuks pole koolispordis rohkem võistlusi õppeaasta jooksul ettenähtud. Enamik tüdrukuid jätkavad hooaega Abja/Halliste võrkpalli naiskonnas, kus on juba peetud 2 meie võiduga lõppenud kohtumist Viljandimaa II liiga võistlusel ja ees ootamas Viljandimaa 2012. a meistrivõistlused.