2011.a aprillis viis OÜ Loksa Haljastus Loksa linna reoveekogumisala veemajandus projekti raames läbi kaks riigihanget: laadur-ekskavaatori soetamine ning  ühisveevärgi- ja kanalisatsioonisüsteemide projekteerimine ja ehitus. Esimene ühisveevärgi- ja kanalisatsioonisüsteemide projekteerimise ja ehituse hange tuli tühistada, kuna pakkumuste liiga kõrged hinnad ületasid eelarve.

Laadur-ekskavaatori soetamise hankes osutus edukaks AS Wihuri pakkumus ja augusti kuus tarnis AS Wihuri OÜ Loksa Haljastusele laadur-ekskavaatori Caterpillar 434E. Lepingu maksumus oli 83556,00 €. Kuna tegemist on suure võimsusega masinaga, on tänaseks juba tellinud OÜ-lt Loksa Haljastus mulla- ja kaevetöid nii eraisikud kui erinevad asutused.

Ühisveevärgi- ja kanalisatsioonisüsteemide projekteerimise ja ehituse hankes tunnistati edukaks Arco Ehitus OÜ ja Wesico Projekt OÜ ühispakkumine. Käesoleval ajal teostatakse geodeedilisi mõõdistusi, geoloogilisi uuringuid ning käivad projekteerimistööd. Osa projektist (Nõmme linnaosa) on projekteerija jõudnud kooskõlastuste faasi. Viimasel kuukoosolekul kinnitas peatöövõtja, et töödega ollakse graafikus.

2011.a augusti kuus viidi läbi reoveepuhasti rekonstrueerimise projekteerimis-ehitustööde hange. Edukaks tunnistati OÜ Tekton, OÜ Taskar, AS Teede REV-2 ja AS J.I.T. ühispakkumine. Leping sõlmitakse septembri kuu jooksul - peale vaidlustamise aja möödumist.

Kõikidele projekteerimis- ja ehitustöödele osutab omanikujärelvalve- ja FIDIC inseneri teenust osutab Ramboll Eesti AS.

Kõik nimetatud projektiga seotud tööd lõpetatakse 2012 aasta jooksul. Kindlasti annab Loksa Linnavalitsus ja OÜ Loksa Haljastus tööde käigust linlastele ka jooksvalt vajalikku informatsiooni.