Ühel ilusal septembri nädalavahetusel said Ambla noored ja tublid abilised kokku, et täita ammune unistus - teha korda bussijaam. Idee sai alguse juba kevadel, kui Pilleriin Purka ja Geidi Piirsoo kirjutasid projekti (NAF), millega taotlesid raha (600 €) just bussijaama välisilme muutmiseks. Kuna suvel toimusid Amblas filmivõtted, pidime selle projekti edasi lükkama, aga nüüdseks on bussijaam saanud ainulaadse ja väga vahva välimuse, mis pakub silmailu igaühele! Hea meel on ka tõdeda, et nüüd saab korda ka bussijaama katus. 

Suur tänu Pilleriin Purka, Geidi Piirsoo, Arnold Põllu, Janar Leht, Kristjan Põllu, Mihkel Kabral, Reneli Leht, Robin Keerles, Helgor Rohukots, Karl Kapsi, Reigo Kapsi, Ruth Uutar, Moonika Rosina, Katre Mägi ja Annika Rohi. Erilist tänu väärivad Sergei ja Kalju Siska, kes bussijaama lagunevad seinad krohviga parandasid ning suurepäraste maalide autorid - Keio Kess ja Kristiina Rosina!

Mul on hea meel tõdeda, et noored ei ole kuskile kadunud, et nad hoolivad oma kodukohast ja tahavad oma kogukonnas midagi muuta ja arendada. Mina olen teie üle väga uhke!!!

Ootan teid endiselt noortekasse! Meil on koht, kus koos olla ja teha midagi põnevat ja ainulaadset!