Eesti MV-l jäi klubi parimaks kohaks Hanna-Maria Puhke saavutatud 7. koht vabatehnika sprindis. Finaali kuue parema hulka pääsust jäi lahutama tükike ebaõnne.

ETV-Swedbank karikasarja kokkuvõttes saavutasid tüdrukute kõige nooremas vanuseklassis õed Kaidy ja Keidy Kaasiku lausa kaksikvõidu. Viie parima hulka jõudis samas vanuseklassis sarja kokkuvõttes ka Anni Jalakas, kes saab samas vanuseklassis võistelda ka järgmisel aastal. Kaidyolivõidukas Jõulumäe,Tallinna ja Albu etappidel, Haanja etapil saavutas ta 6. koha.

Kõige stabiilsemalt võistles Keidy Kaasiku, kes jõudis kõikidel etappi-delesikolmikusse-Jõulumäel,Tallinnas ja Albus pidi ta tunnistama vaid oma õe paremust ning Haanja etapil edestasid teda vaid Kerstin Ojavee Otepäält ja Johanna Udras Võrust. Etappidel Tallinnas ja Albus tegid Kaidy, Keidy ja Anni ajalugu, saavutades mõlemal etapil lausa kolmikvõidu. ETV-Swedbank sarjas pole kunagi varem ühe klubi sportlased üheski vanuseklassis kolmikvõitu saavutanud.

Sarja kokkuvõttes saavutas 23. koha Aiki Jalakas ja 31. koha Karoliina Tõnisson, kes saab samas vanuseklassis võistelda veel kaks aastat, olles ühtlasi omavanustest tüdrukutest esimene. Üldse võistles selles vanuseklassis 83 tüdrukut. Sarja kokkuvõttes saavutas Jarmo Kaasiku 9. koha (parim Tallinna klassikasprindi 8. koht) ja Kaarel Kasper Kõrge 12. koha (parim Albu vabatehnika etapi 8. koht). Kaarli parim võistlus oli kindlasti Eesti Valdade Talimängudel Kuremaal saavutatud 3. koht, kus ta suutis edestada konkurente, kellele Eesti MV-l ja Swedbank karikasarjas alla jäi.

Huvilistel on võimalik vaadata hooaja kokkuvõtet Suusaajakirja saates, mis on ETV-s eetris 8. aprillil kell 14.05.

Suusahooaega lõpetama aprilli alguses lähevad Ambla Spordiklubi kuus sportlast Soome Torniolaakson Kisat'le, kus võisteldakse omaealiste sportlastega Soomest, Rootsist ja Venemaalt.

Tahaks tänada siinkohal toetuse eest Ambla valda, Saint-Gobain AS-i, TKM EHITUS OÜ-d, Albu valda, lapsevanemaid ja kõiki kaasaelajaid.