Jaanimardikad ajatasid tibude ja jänkude nädalal oksi, uurisid kanasulgi ja koksisid värvitud mune. Tervisenädalal saadi teada, kuidas hoolitseda hammaste eest, tutvuti hammaste lagundajate Sööbiku ja Pisikuga ning uuriti, mida laps peab sööma, et olla tugev ja terve. Kevadlillede nädalal jälgisid Jaanimardikad meie lillepeenra lumikellukeste sirgumist. Heideti pilk vaasis olevate tulpide õitesse ning joonistati pilte lillede tolmukate ja õielehtedega. Elu kevadises mullariigis tõid Jaanimardikatele lähemale esimesed teod ja vihmaussid - huvitav oli jälgida pisikeste mutukate askeldusi.

Lepatriinud tutvusid kodukoha veekogudega. Käidi jõe ääres, et üheskoos uurida, mis veekogu see jõgi on ja kes seal elavad. Vaadeldi ka kuldnokkade toimetamist pesakasti ümber. Käidi matkal mere ääres, binokli abil oli vahva jälgida vee peal askeldavaid linde.

Mesimummi rühma lapsed on terve kuu tegelenud loodusvaatlustega - projekt „Tere, kevad!" ootab nähtud taimede, lindude ja putukate kohta andmete edastamist. Tänu projektile liiguvad lapsed looduses lahtiste silmadega. Lõpusirgele jõudsid avastusõppe projektid: „Avasta mõõdud" kooliminevatele lastele ning „Avasta meeled" veidi noorematele. Südamenädalal, mis tänavu oli keskendunud liikumisele, täitsid lapsed liikumiskaarte, said teada, kuidas kehaline tegevus muudab pulsisagedust. Iga Mesimumm teab, et tema keha vajab kevadel väga vitamiine. Selleks sirguvad rühmas aknalaual hernevõrsed j rohelised sibulad.

Aprillis käivad rühmades arenguvestlused ning viiakse läbi ka lastevanemate koosolekud.

11. mail kell 16.30 toimub Uulu Kultuuri- ja Spordikeskuse suures saalis emadele ja vanaemadele pühendatud muusikapäev. Olete oodatud!

Toimekat kevadet soovib vallarahvale Uulu lasteaia rõõmus pere!