Samuti lükkas ta ümber väite, et Tartu bussijaam jääb kaheks aastaks kodutuks: "Bussijaama ümberehitamise ajaks plaanitakse rajada ajutine bussiterminal Kaluri tn parklasse koos perroonide,  varikatuse, siseruumides  piletimüügi ning ootealaga. Ehitus toimub etappide kaupa ning arendajana oleme võtnud eesmärgiks taastada kõige kiiremini bussiterminali kasutajate mugavus. Loodame uue terminali valmis teha kindlasti kiiremini kui kahe aastaga," rääkis Tannik.

Tema sõnul on kogu uue planeeringu tegemise käigus peetud prioriteetseks jalakäijaid ning nendele maksimaalse mugavuse ja turvalisuse tagamist. Ka Vabakonna väitega, et uues bussijaamas tekib probleeme heitgaaside eemaldamisega, ei ole Tannik nõus:
"Tänases lahenduses on olukord selline, et jalakäijate ja busside teed ristuvad, uues lahenduses sellist probleemi ei eksisteeri -  jalakäijate ning busside liiklemine plaanitakse eraldada ning igal juhul on uus lahendus jalakäijatele turvalisem kui senine.
Uue planeeringu kohaselt asub bussiterminal maatasapinnal ning on välisõhule avatud. Lisaks plaanitakse paigaldada uude terminali ka mehhaanilised ventilatsiooni seadmed, mis tagavad ka uues terminalis kvaliteetse õhu. Arendajatena pole meil mitte mingisugust huvi teha sellist avalikku hoonet, kuhu keegi tulla ei soovi."

Tannik täpsustas ka bussijaama mõõtmeid: hetkel on bussijaama käsutuses 420 m2, mille hulka on arvestatud ka lisanduvad teenused ning tehnoruumid. Uues planeeringus on bussiterminali alaks ette nähtud minimaalselt 850 m2. "Oleme teinud ettepaneku algatada detailplaneering  26. oktoobril 2012, mis tähendab seda, et vastavat lahendust on arutatud juba aasta aega. See kõik on toimunud tihedas koostöös Tartu Linnavalitsuse ametnike, liiklusekspertide ning detailplaneerijatega. Planeeringu eskiislahendus on läbinud ka avaliku arutelu ning kõik muud seaduses ettenähtud protsessid. Täidetud on kõik Tartu Linnavolikogu 14.02.2013 otsuses nr 449 toodud nõuded. Arendajatena on meil tõeliselt kahju, kui väljapakutud lahendus takerdub poliitilisse võitlusesse ning jääb venima. Arendajatena soovime anda oma panuse Tartu kesklinna atraktiivsuse suurendamiseks ning loodame siiralt, et linna arengut toetavad ka kõik linna esindajad ning kodanikud," teatas Tasku keskuse turundus- ja kommunikatsioonijuht.