Täpsem info on üleval valla kodulehel. Ootame kokkutulekule kõiki endisi ja praegusi külaelanikke ja ka neid, kelle juured ulatuvad Sääskülla.

29. augustil kell 13 toimub külaplatsil Eesti Nukuteatri etendus „Naksitrallid". Naksitrallid on tuntud selle poolest, et nad väärtustavad sõprust ja hoiavad loodust. Selles loos etendavad Muhv, Kingpool ja Sammalhabe rahvale oma seiklusi ajast, mil loodus tasakaalust välja läks ja siis taas tasakaalu saavutas. Loo jutustamisel kasutavad Naksitrallid aga ebatavalisi vahendeid, ühendades omavahel mängu ja metsakoristuse. Loo neljas tegelane on kuldsete kätega autoparandaja, kes naksitrallidel nende mälestusi fantaasiarikkal moel jutustada aitab. See on hoogne ja mänguline lugu sõprusest ja looduse hoidmisest. Osades mänguvad Tarmo Männard (Muhv), Andres Roosileht (Sammalhabe) ja Sandra Lange (Kingpool) ja Kaisa Selde või Kadri Kalda (Autoparandaja).

Lisaks korraldab Sääsküla Huviklubi koostöös Käravete Külaseltsiga Käravete järve ääres juba 5. Käravete Järvemuusika kontserdi. Seekord astuvad üles Tõnis Mägi ja Chalice. Olete kõik oodatud.