Bauhof Group AS turundusdirektor Britte Maidra ütles Keila Lehele, et uut hoonet projekteerides ja ehitades arvestati Bauhofi kontseptsiooni, mis tähendab, et klientide jaoks muutub kauplus palju süsteemsemaks ja loogilisemaks, kui senises hoones oli võimalik. „Sarnane kontseptsioon on Bauhofil Haapsalus, Valgas, Põlvas ja nüüd siis kohe ka Keilas. Lisaks uuenenud kaupluse sisepinnale, avame kevadel ka senisest oluliselt suurema Aiaparadiisi, mis on väga oluline osa Bauhofi kontseptsioonist. Keilas ja linna lähiümbruses on palju eramaju, suvilaid, aga ka terrasside ja rõdudega kortereid ning kaheaastane kogemus Keila senises kaupluses on näidanud, et välitaimede, aiatööriistade jms valik on kliendile selles piirkonnas eriti oluline.

Uus Bauhofi kauplus Keilas saab olema ilus, puhas, korrektne ostukeskkond nii senistele kui uutele klientidele.

Nagu kõigis meie kauplustes, on ka Keilas olemas eraldi äriklientidele mõeldud teenindus ning ka nende jaoks muutub uues kaupluses kauba valimine ja kättesaamine tunduvalt mugavamaks."

Oluline on see, et kolimine uude kauplusse toimub sujuvalt ja praegune kauplus jääb avatuks kuni uue kaupluse avamiseni. Täpsem info avamisürituste ja -pakkumiste kohta tuleb vahetult enne avamisnädalat.
_______________________________________________________________
Bauhof on Eesti suurim jaekaubandusettevõte ehitusmaterjalide sektoris.

Bauhofil on 12 kauplust Eestis ning 5 Leedus.

Rahvusvahelisel DIY-kontseptsioonil põhinev Bauhofi kauplustekett pakub kvaliteetseid ehitus-, viimistlus-, aia- ja kodukaupu.

Bauhof Grupi 2011. aasta käive oli 89,9 mln eurot.

Ettevõttes töötab 660 inimest.