Meie majas töötavad sooja südamega inime­sed, kes armastavad lapsi ja oma tööd. Mitmed õpetajaid on pärast Tallinna Pedagoogilise Se­minari lõpetamist siia tööle tulnud ja jäänud –pühendanud oma elu laste kasvatamisele ja teinud seda juba 25- 30 aastat. Üks maja töö­tajatest, laohoidja Niina Šaronova, on lasteaiale truuks jäänud maja avamisest saadik.

Lasteaias töötab 11 rühma, millest kolm on sõime- ja kaheksa on aiarühmad. Igal rühmal merega seotud nimi: Kuldkalakesed, Merikar­bikesed, Kaheksajalakesed, Maimukesed, Me­rikilpkonnakesed, Krabikesed, Merihobukesed, Meritähekesed, Vähikesed, Merilõvikesed ja Pingviinikesed. Miks just merega seotud? Sest meil on oma bassein ja lapsevanemad valisid nimekonkursil lasteaiale nimeks Delfiin.

Bassein on meiele eriliseks uhkuseks, kuna oleme suutnud selle töös hoida säästuaja kiuste, olgugi, et ülalpidamine on kulukas. Nii saavad­ki lapsed alates 3. eluaastast külastada basseini kaks korda nädalas.

Samuti töötavad lasteaias logopeed ja psüh­holoog, kes on alati nõus aitama abivajajaid vas­tavalt oma kompetentsusele.

Lasteaial on pikaajalised traditsioonid: sügi­sene tervisenädal, lasteaia ja rühmade sünni­päev, isadepäev, jõulu- ja uusaastapeod, talvine tervisepäev, vene keele nädal, vastlapäev, ees­ti keele nädal, avatud uste päevad, emadepäev, kergejõustikukross Sütiste metsapargis, lasteaia lõpupidu, lastekaitsepäev, ekskursioonid.

Alates 2005/2006 õppeaastast osaleb lasteaed varajases keelekümblusprogrammis, mida toe­tab Keelekümbluskeskus ja Eesti Vabariigi Ha­ridus- ja Teadusministeerium. Vastavalt lapse­vanemate soovile võib laps alates 5. eluaastast tegeleda varajase keelekümblusega.

Meie lapsed ja õpetajad osalevad edukalt eri­nevates Tallinna linna projektides ja konkurssi­del.

2006. aastast kuulub lasteaed Tervist Eden­davate Lasteaedade võrgustikku.

2008. aastal tunnustas Tallinna Haridusamet lasteaeda eduka esinemise eest konkursil Inno­vaatiline tegu 2008.

2009. aasta kevadel pälvisime koostöös Tal­linna Lasteaed Kikasega Tallinna Haridusame­tilt tunnustuse Parim lõimumisalane projekt 2009

2010. aastal tunnastas Tallinna Haridusamet meid Parim Tervist Edendav Lasteaed 2010 tiit­liga.

Meie pedagoogiline kollektiiv teeb endast kõik oleneva, et nende hoolde usaldatud lastest kasvaksid mitmekülgsed ja harmoonilised isik­sused.