12. oktoobril toimus kultuurikojas isetegevuslaste pidu - Eesti film 100. Eideratas tõmbas loosiga "Ukuaru".

Anne Raava tegi lühiülevaate Veera Saare elust ja loomingust, eideratas esitas "Ukuaru valsi".

Aga kõige toredam oli 28. oktoobril sügishooaja avapidu - väike rahvatantsupidu. Meile tulid külla Kadrina Vöökudujate tantsijad. Mõlemat rühma juhendab Aino-Anne Orgmets, kes oli koostanud väga huvitava kava. Üritus oli pühendatud kolme rahvatantsukorüfee Ullo Toomi (1902- 1982) 110., Ott Valgemäe (1917-1989) 95. sünniaastapäeva ja Heino Assalu (1932) 80. a juubeli tähistamiseks. Aino andis ülevaate nende elust-tööst ja loomingust.

Tantsurühmad esitasid kordamööda Ullo Toomi tantse: "Koigi polka", "Labajalavalss", "Uuslabajalg" (Tapa), "Kerku raputamine" ja "Tants vöödega" (Kadrina). Edasi räägiti Valgemäest ja tantsiti tema tantse "Kiik kutsub" (Tapa) ja "Sõbratarid" (Kadrina).

Assalu tantsudest esitati Tiideratas" ja "Pilistvere polka" (Tapa), "Metslilled", "Koduvalla polka" ja "Laadalugu" (Kadrina). Lõpetuseks tantsisid mõlemad rühmad koos "Oige ja vasemba". Väike kohvipaus, omavahelised jutud ja siis läks päris tantsuks - kõik tuttavad tantsud said läbi tantsitud, kaasa sai haaratud ka publik. Väga tore tantsupäev oli!

11. novembril toimus Roela Rahva Majas pidupäev "Aktiivne igas eas", millest võtsid osa pooled Eideratta tantsijatest. See oli suurepärane pidu, mis pakkus väga palju silmale ja hingele.