Meilt, Koigist, on selle alaga tegelenud perekond Piirimäe ja saavutanud ka märkimisväärseid tulemusi. Läbi perekond Piirimäe vabariigi saapaheitjad meie poole pöördusid ja Eesti meistrivõistluste 2011.a. kohana Koigi välja pakkusid. Võtsime väljakutse vastu ja nii see võistlus tuulisel ja külmal 15. mai pühapäeval ka teoks sai. Ametlikud võistluse tulemused on üleval internetis aadressil www.saappaanheitto.com. Seal kajastuvad meil toimunud Eesti Meistrivõistluste 2011 tulemuste kõrval kogu maailma saapaheitjate tulemused.

Uue Eesti rekordi tulemusega 42.06 püstitas Koigi pőhikooli kaheksanda őpilane Kätlin Piirimäe, kes on varemgi erinevatel vőistlustel heade tulemustega silma paistnud.

Tänu külmale tuulisele ilmale oli võistlustel kaasaelajaid vähevõitu, kuid tulime siiski oma võetud väljakutsega kenasti toime.

Selle eest, et saime ja võisime sellise väljakutse üldse vastu võtta, tahan südamest tänada õla alla panemise eest kohalikke ettevõtjaid Elmar Meikupi, Rita Sardist, Valdis Rikkinenni ja Rein Piirimäed aga samuti vastutulelikku naabervalla firmat Risti Agrot eesotsas heatahtliku juhi Hannes Alusaluga . Samuti olen tänulik kohaliku abiväe eest korraldamisel. Võistluspaiga ja välikohviku seadsid töökorda Lea Traks, Mati Mehik, Viljar, Kristo, Siiri ja Siive Kamsid, Erik ja Mait Mikussaared, Kätlin ja Kert Piirimäed,Maarja Oeselg ja Angelika Antovov . Need toredad noored jõudsid olla ka kohtunikud, mõned võisteldagi ja ühtse meeskonnana võeti pärast võistlusi kõik ehitatu ka maha ning transporditi oma kohale tagasi. Kogu ürituse tegi kuuldavaks ja meeleolumuusikaga hoogsamaks Hugo Kink. Parkali lokaal pakkus sooja süüa ja keelekastet.

Ees ootavad uued sündmused, kohtume neil ikka, kui nad koduõuele nii lähedal on. Ilusat suve !