Praegu sõidab Redmoto Honda Racing värvides 47 litsentsiga sõitjat ning lisaks neile 27 harrastussõitjat. Alustades kõige väiksematest 50cc klassi poistest ja lõpetades veteranideklassi sõitjatega. Lisaks sõitjatele kuulub klubisse ka paarikümne liikmeline meeskond - treenerid, arstid, pressiesindajad, foto- ja filmigrupp jne. Ühtekokku on Redmoto tegemistega aastaringselt seotud ligi 100 inimest.

2010. aasta oli Redmoto Honda Racing klubile edukas. Lisaks klubide Eesti meistritiitlile toodi tänavustelt motokrossi Eesti meistrivõistlustelt koju 11 medalit, millest kuldsed olid viis. Esmakordselt korraldatud superkrossi Eesti meistrivõistlustel kuulusid Redmoto sõitjatele kolm esikohta. Edukad oldi ka rahvusvahelisel areenil, kus Priit Rätsep osales edukalt Euroopa meistrivõistlustel ning oli nii Rahvuste krossil kui Euroopa rahvuste krossil Eesti meeskonna liige. Kõige tublimateks Nõmme sportlasteks osutusid vennad Triisad, kes siis vastavalt olid MX1 arvestuses teine (Toomas Triisa) ja kolmas (Jüri Triisa). Noortes oli parim Rait Kaimer, kes saavutas talvistel karikavõstlustel teise koha.

2011. aastaks on motokrossiklubil Redmoto Honda Racing taas kõrged sihid. Klubide meistritiitel vajab kaitsmist, samuti mitmed individuaalsed tiitlid. Samas on üheks suunaks ka töö noortega.