Härral on olemas väga korralik kelgukrossi kogemus ja teda on ka Eestis sellel alal sõitmas nähtud, lisaks vedas mees peale kelgukrossi Soomes ka Mini MX teemat. Eesti hobimeestele on ta kindlasti kõva pähkel puruks hammustada.

Hobisõitjad alustavad juba reedel, 30. oktoobril, kui pärastlõunal algavad nende vabatrennid ja õhtul on neile, kes finaalidesse ei pääsenud ka lohutussõidud. Reedel sõidetakse ära ka Mini MX vabatrennid ja finaalid. Hobi Grand Final finaalid sõidetakse laupäeval, 1. oktoobril heategevusliku motokrossi "Tanel Leok ja sõbrad" raames.

Esmakordselt on MMM raames kavas ööenduuro, mida üldse Eestis ülimalt vähe, kui üldse sõidetud on. Selleks ei ole vaja enamat kui julget pealehakkamist. Tingimustest nii palju, et võistelda saavad kõik, kelle mootorratta kubatuur algab 125 cc 2 takti / 250
cc 4 takti ning mootorrattal või sõitjal on olemas tuli/tuled. Võivad võistelda nii litsentsiga kui litsentsita sõitjad.
Mootorratas ei pea olema enduro valmidusega! Ööenduuro sõidetakse 1. oktoobril, kui kell 20 on osalejad koos tsiklitega stardisirgel, peale mida viiakse rattad kinnisesse parki. Start antakse ööenduurole kell 22 ja finiš on planeeritud tunni aja pärast.

1. oktoobril toimub "Tanel Leok ja sõbrad", esimene start on kell 11. Klassideks 50cc ja 50 PW, 65cc, Legendid, Naised, CCCP, Hobi Grand Final ja Open. Viimases klassis on stardis peoperemees Tanel Leok, kümnekordne maailmameister Stefan Everts ja paljud teised tippsõitjad nii Eestist kui piiri tagant. Oma vürtsi annab heategevuskrossile Säärude Suur Võidusõit. Päeva jooksul toimub kolm oksjonit, kus traditsiooniliselt müügil maailma tippkrossisõitjate varustust. Tänavu laieneb müügile tulevate asjade valik ka muudele spordialadele, näiteks on müügis FR3.5 sarjas sõitva Kevin Korjuse selle aasta sõidukombe, Urmo Aava sõidujalatsid Mitsubishi ajast ja palju muud väärtuslikku, mille kohta tuleb hiljem eraldi info. Kogu ürituse tulu läheb ka tänavu liikumispuude saanud lastele, keda varasematel aastatel on toetatud 23 000 euroga.

2. oktoobril on MMM. Osa MMM sõite on ka laupäeval, kuid põhirõhk on siiski pühapäeval, kui Mehed Open klass jaguneb kuueks eraldi klassiks, kõik sõidavad kaks starti. Nimekiri on juba praegu väga kirju, leida võib sealt nii mehaanikuid kui lihtsalt motokrossisõpru igalt elualalt. Ära märkimist väärib kindlasti Uffe Tägström. Tegu on nimeka soomlasega, kes veab Uffedesigns nimelist ettevõttet, mis tegeleb peaasjalikult kiivrite disainiga. Tägström on teinud muuhulgas enamuse Kimi Räikköneni kiivritest ja vormel-1 seltskonnas on palju sõitjaid ja tiime, kes just Uffedesign teenuseid kasutavad. Tägström on nooruses sõitnud palju motokrossi ja olnud noortesarjades Soomes TOP 10 hulgas. Lisaks Mehed Open klassile on pühapäeval kavas ka Sidemehed, ehk siis külgkorvid, kus võib näha päris põnevaid kooslusi nii lenksu taga kui korvis.