Esimesi kohti otsustati välja anda kaks, need said võistkonnad Purõja Pini ja Maksumaksjad. Esikohtadele pani auhinnad välja Villa Müllerbeck. „Tulise vaidluse lõppedes otsustati koos auhinna välja pannud Villa Müllerbeckiga anda kaks esikohta võistkondadele, kes jõudsid finišisse üheaegselt aga stardikaardi järgi väljusid eri aegadel, " selgitas Sirje Ginter.

Teise koha pälvis võistkond Lumeabi24, kellele andis auhinna Cantervilla Loss. Korraldajad otsustasid tunnustada naiste panust Saunamaratonil ja välja anda parima naisvõistkonna eriauhinna. Eripreemia läks naiskonnale Lämma Naasõ, kes said võistkonnaga Lumeabi24 sama aja. Neile andis auhinna Kullipesa suitsusaun. Kolmandaks tuli võistkond Leili Lembese, kellele pani auhinna välja Andu Puhkekeskus.

Lemmiksaunu valisid saunalised ise. „Väga raske oli teha valikut, kuna kõik saunad said hea hinnangu," rääkis Sirje Ginter. „Häid sõnu jätkus kõigile. Näiteks oli saunalistele huvitav ka külm saun e. Tootsi saun Cantervilla Lossis, kus näidati Kevade filmi ja peremees Tootsina vihtles saunalisi." Lemmiksaunaks sai ka sellel aastal Sokka suitsusaun, talle järgnesid tasavägiselt Cantervilla puuküttega soome saun ja Metsatu leilisaun.

„Korraldajad tänavad kõiki saunaomanikke ja saunalisi, kes saunamaratonist osa võtsid," ütles Sirje Ginter. " Tõdesime, et saunamaraton on muutunud uueks spordialaks, kus osa saunalisi on kindla eesmärgiga tulla võitjaks, teised aga tunnevad rõõmu ühisest saunaskäigust. Korraldajate otsused ei kuulu edasikaebamisele, suutsime üllatada ka neid, kes üllatust ei oodanud. Rõõmsa jällenägemiseni järgmisel Saunamaratonil!"

Saunamaratonist võtsid osa Pühajärve Spa&Puhkekesus, Karupesa hotell, SA Tartu Sport Veski saun, Sihva Torusaun, Andu Puhkekeskus, Kunstimäe Puhkemaja, Sangaste Rukkimaja, Annemäe Puhkemaja, Villa Müllerbeck, Cantervilla Loss, Metsatu talu, Metsavana puhkemaja, Kullipesa puhkemaja, Zillisaun Sihval Voki oja ääres, Sokka puhkekeskus.

Saunamaratoni olid kajastamas lisaks kohalikele telejaamadele ka Reuters ja Vene telekanal Tsenter Riiast. Info on läinud paljudesse maadesse: USAsse, Soome, Saksamaale, Koreasse ja isegi Kasahstani.

Saunamaratoni korraldasid Otepää Kultuurikeskus, Pühajärve Spa&Puhkekeskus ja Otepää saunaomanikud. Toetasid saunaomanikud ja Otepää vald.