Tunti huvi, millal valmivad Pae pargi alale kavandatud linnaosavalitsuse haldushoone ja pargi äärde ehitatavad uued korterelamud. Linnapea vastas, et haldusehoone valmib käesoleva aasta 31. augustiks, uute elamute rajamist alustatakse aga sügisel ning esimesed majad valmivad 2012. aastal.

Lasnamäe turu teemalisele küsimusele vastates lubas linnapea, et turu esimene etapp avatakse 15. mail – Tallinna päeval. Lasnamäe turg rajatakse kinnistule aadressil Punane tn 48A, ehitustöödega alustati mullu 1. novembril. Esmalt hakatakse turul avalettidelt pakkuma puu- ja juurvilja, lilli ja istikud. Liha- ja kalamüügipaviljonid valmivad teises etapis sügiseks.

Munitsipaalelamuehitusest ning abivajajate eluasemeprobleemi lahendamisest rääkides rõhutas linnapea, et viimati valmis koostöös erasektoriga Raadiku elamuehitusprojekti raames üheksa korterelamut, kus kokku 1215 korterit. See on võimaldanud lahendada veel umbes 3000 inimese eluasemeprobleemi.

Tunti huvi ka linnaosas parkimise parema korraldamise võimaluste vastu. Ujulate teemalisele küsimusele vastates lubas linnapea, et selles osas on Lasanamäe elanikel peagi positiivseid mudatusi oodata.

Linnapea tõdes, et Lasnamäel on suhteliselt vähe ujumisvõimalusi ning peale Idakeskuse ujula Lasnamäel suuremaid avalikke ujulaid ei ole, ent ujula on plaanis rajada Kärberi tn 9 kinnistule Kuristiku Gümnaasiumi juurde kerkivasse spordikompleksi, 25 m pikkune ja 6- rajaline ujula hakkab olema koolivälisel ajal piirkonna elanike kasutuses. Savisaar lisas, mitu kooli pakub piirkonna elanikele ujumisvõimalusi juba praegu. Teine ujula on plaanis rajada aadressile Varraku 14.

Lasnamäe trammi projekti hetkeseisu tutvustades tõdes Taavi Aas, et Vabariigi Valitsuse prioriteedid ei ole võimaldanud trammiprojekti transpordi infrastruktuuri investeeringute kavasse lülitada ning seetõttu on projekti teostamise protsess pidurdunud.

„Uute trammiliinide rajamine üksnes oma eelarvelisi vahendeid kasutades käib Tallinnale üle jõu,“ tõdes Aas. „Ilma välisabita ei ole projekti elluviimine võimalik. Seetõttu otsib Tallinna linn jätkuvalt erinevaid võimalusi projekti rahastamiseks.“ Projekti hinnanguline kogumaksumus koos veeremiga on ca 200 miljonit eurot.

Linnaosa elanikega kohtumistele pandi alus mullu 20. aprillil Salme kultuurikeskuses, kus linnapea ja tema meeskond kohtusid Põhja-Tallinna elanikega.