Merepäeval toimus laat, räimeküpsetamise konkurss ja tantsuõhtu ansambliga Meie Mees.

Merepäeval oli võimalik Kunda rannavees kiteboardingut jälgida.

Mere- ja perepäeva tähtsündmuseks oli räimeküpsetamiskonkurss "Kunda ranna räimeroog 2011". Konkursil osalemise ülesandeks oli värskest räimest roa küpsetamine. Valminud roogasid maitses ja hindas žürii maavanema Einar Vallbaumi (fotol paremal) juhtimisel.

Lastel oli võimalik vaadata klounikava, meisterdada pille, osaleda liivalosside ehitamise konkursil, osa saada Teatribussi etendusest "Võlupill" ning draamaringi klounišõust.

Külas olid sõbrad korstnapühkijad, kes valmistasid merepäeval õnnenööpe.

Eesti näitejuhtide teatritrupi valmistatud räimeroog pälvis konkursil huvitavaima retsepti tiitli.

Merepäeval oli võimalik Kunda rannavees kiteboardingut jälgida.

Mere- ja perepäeva muutsid ilmekaks huvitavad esinemised: esmakordselt esines Kundas noorteansambel Ketikoerad, samuti nn poliitbänd Kunda moodi, kus räppis ka linnapea.

Spordihuvilistele oli merepäeval mõeldud rannavõrkpalliturniir, pingelist kaasaelamist pakkus sõpruskohtumine jalgpallis (ülal fotol, all paremal nurgas kohtunik Jaak Jalakas), kus vastamisi olid Kunda linna ametnike ja poliitikute võistkond ning Eesti korstnapühkijate koja liikmed.

Merepäeval esines Kunda linna uus bänd

Kunda mere- ja perepäeval esines esmakordselt bänd, mille koosseisu kuulusid põhiliselt Kunda volikogu ja komisjonide liikmed.

Uue bändi koosseisus astusid üles volikogu liikmed Jelena Feodorova, Jelena Vainlo ja Kalev Sädeme. Volikogu kultuurikomisjoni esindasid Arvid Kilm ja Maiu Küngas, hariduskomisjonist Kaido Veski ning majanduskomisjonist Meelis Suban. Laulmas kuuldi ansamblis ka linnapead Allar Aronit.

Bändile andis juhiseid Väino Randver, kes juhendab ka Kunda noortebändi Fantaasia.

Kunda linna klubi tänab häid koostööpartnerid ja toetajad X mere- ja perepäeva korraldamisel:

Kunda sadam, Eiki Orgmets, Aleksander Nikolajev AS Kunda Nordic Tsement; ABB Kunda korrashoiukeskus; AS Imprest; OÜ Palgardi Kraana; AS Kunda Nordic Tsement liikuva tehnika osakond; OÜ Siberi Puidutöökoda ja Meelis Parijõgi; Ida- Eesti päästekeskus; Politsei- ja Piirivalveamet; Maanteeameti ida regioon; Eesti korstnapühkijate koda; KÜG draamaring ja Anne-Liisi Laaneste; Idamaise tantsu stuudio Alima ja Epp Kaljos; Kunda linna majanduskeskus; Einar Vallbaum; Ivo Eensalu; Koit Uustalu; Krista Engelbrecht; Küllike Koha; Kunda õpilasmaleva noored; Jaak Jalakas; Kristi ja Riho Onkel; Sirje ja Maarja Liiskmaa; Katrin Viilver; Evely Vaigur ja salsatantsijad; Väino Randver ja ansambel Uus bänd; Kunda linnavalitsus ja kõik toredad inimesed, kes meid aitasid ning toetasid!