Hiljem kohale saabunud hobusekasvataja Martin Kivisoo Tihuse turismitalust väitis ka, et tegu on ülespuhutud teemaga stiilis: „Ta olle reakin, et nad olle reakin, et Sa olle mind veski repi peal taga reakin." (Muhu kõnekäänd).

Samuti ei olnud neil etteheiteid hobuste toitumise kohta, väideti isegi, et mõni hobune on suisa paks. Õues oli kümme hobust, kes sõid heina ja jõid vett. Tallis sees oli neli hobust. Ühes latris koos aga kaks.

Ringkäigu lõpuks oli Lemberi seisukoht, et midagi katastroofilist ta ei näe, mõningad puudused, nagu talli üleüldine seisund, jätavad küll soovida. Puuduseks loeti sedagi, et kuus looma on arvele võtmata. Perenaine sai ka vastavad paberid, mis ta lubas ära täita.

Martin Kivisoo lubas kevadepoole saata oma sepa, kes hobustel kabjad nn. ära värgib. "Odav lõbu see muidugi pole," mainis Aarne Lember. "Kolmkümmend eurot hobune."

Talli tagumises osas haukus naabrimehe koer, sinnapoole ei soovitatud minna.

Talli perenaine Marika Ige lubas taastada oma uppunud mobiiltelefonist pildid, milledel tema sõnul on latrid ja tall seest korras. Vahepeal aga murdis haigus perenaise tervist ja seetõttu ka praegune korratus.  Aga lubadus oli, et kõik saab korda. Ja küsimusele, et miks te hobuseid üldse peate, vastas perenaine : "Aga nad meeldivad mulle".