Kaitseliidu, mereväe ja kohaliku omavalitsuse esindajad asetasid Otepää Vabadussamba jalamile Vabadussõjas võidelnute mälestuseks pärjad.

Südapäeval toimus Neljakasemäel perepäev. Vaadata võis jõustruktuuride tehnikanäitust, päästeautot, teha tutvust mereväega ning uudistada tuukrivarustust. Nimelt olid lisaks sõpruslaeva Ugandi meeskonna esindusele külas ka mereväe tuukrid, kes näitasid oma varustust ja rääkisid tuukritööst. Palju lusti pakkus lastele mootorsaanisõit, mida korraldas Otepää politsei. Naiskodukaitse Otepää jaoskond jagas sõdurisuppi ja teed. Kavas olid mitmesugused võistlused - suusavõistlus, kelgutamisvõistlus ja juba traditsiooniks kujunenud kahurivedamisvõistlus. Ligikaudu 250 kilo kaaluvat ja 90 millimeetrist kahurit tuli vedada 50 meetrit ringis. Esikohale tulid Otepää noored kaitseliitlased, teist kohta jagasid mereväe tuukrid ja päästeameti võistkond.  Perepäeva vedas KL Valgamaa maleva kaplan Marko Tiirmaa.

Perepäeva korraldajad: KL Otepää Üksikkompanii, Naiskodukaitse Otepää jaoskond, Otepää päästeametnikud ja politseinikud, miinijahtija Ugandi koos mereväe tuukritega, Otepää vald, Otepää Kultuurikeskus. Täname kõiki, kes aitasid tähistada  Eesti Vabariigi 94.aastapäeva Neljakasemäel!

Vaata veel fotosid siit.