Koos outlet-keskusega kerkib Jüri lähistel asuvasse Tallinn Parki ka mahukas hüpermarket, mida opereerib Eesti suurim toidu- ja esmatarbekauba kauplustekett ETK.

Hüpermarketi klientuuriks arvestatakse 20-minutilise autosõidu kaugusel elavad inimesed ehk peamiselt kohalikud tarbijad. "Kui Tallinn välja jätta, jääb raadiusesse ca 35 000-36 000 alalist elanikku, lisaks inimesed, kes sõidavad pidevalt Tallinna ringteel ja Tallinn-Tartu maanteel," arvutab AS Süda Maja juhataja Veiko Murruste potentsiaalset hüpermarketi külastajate arvu. Eesmärgiks on seatud kolmanda aasta lõpuks teenindada hüpermarketis 4 kuni 4,5 miljonit külastajat aastas. 

Kliente peaks tehasekaupluste keskusesse võrreldes kaubamajadega kutsuma vähemalt kolmandiku võrra soodsamad hinnad. Samuti on outlet'i tootevalik tunduvalt laiem. "See on tingitud sellest, et müük ja äri ei ole üles ehitatud mitte ühiku hinna, vaid mahu peale," lisab ta.
Tallinn Outlet (Foto: AS Süda Maja)

Positiivne mõju on kaubanduspargil nii lähipiirkonnale kui ka Rae vallale terviklikult. Tallinn Pargi lõplikul valmimisel saab rääkida 3000-5000 uuest alalisest töökohast.

Loe grandioossest plaanist lähemalt Harju Elust.
Tallinn Outlet (Foto: AS Süda Maja)