Mőlemis punktis jagati janukustutust ja toimus auhindade loosimine.

Jalgrattaretkel-matkal ei selgitatud parimaid raja läbijaid, vaid selle projekti eesmärgiks oli propageerida tervisesporti.



Taasiseseisvumispäeva tähistati seekord Kasemaa talus. Selle talu rahvas on külalislahke ja lubab selleks lahkelt kasutada oma koduőue rajatud

peoplatsi. Sinna mahub ära ka suurem seltskond. Kuigi vallalehes oli see kirjas avaliku üritusena, kohtasin seal ikkagi neid, kes on seal ennemgi käinud. Koos lauldi Koigi kultuuriseltsi eestvedamisel tuttavaid laule ja keerutati jalga muruplatsil.

Nagu eesti rahvale kohane, pole ühtki pidu tühja laua taga. Nagu vőluväel kattusidki lauad kőikvőimaliku söögikraamiga, vastavalt iga perenaise fantaasiale.

Osalejatel oli vőimalus tutvuda väljapandud kohalike söögiseentega ja oma kaasatoodud seente kohta saada infot, kas tegemist on söögiseene vői mittesöödasva seenega. Naised Kareda vallast tulidki oma seentega ja üheskoos sai seeni määratud, seekord said seened mittesöödavate seente hulka liigitatud.

Kohaletulnud osalejad said proovida kodust seeneseljankat ja kes tahtis retsepti, siis selle ka sai.

Seened on tänuväärne toidulisand, seega ootame tuleval aastal uusi osalejaid. Tuleval aastal plaanime ette vőtta ka seenepaberi valmistamise.