Kontserni põhitegevuseks on elektrienergia jaotus- ja juhtimisseadmete tootmine ja müük, mis andis suurima osa - ligi 90% - müügituludest. Tootmise müügitulu kontsernivälistelt klientidelt kasvas III kvartalis 51% ja oli 156,0 miljonit krooni ning 9 kuuga moodustas 386,4 miljonit krooni, mis on 8,4% vähem kui võrreldaval perioodil.

Turgudest domineerisid kontserni ettevõtete koduturud (Eesti, Leedu ja Soome), kus realiseeriti 84,6% toodetest ja teenustest. Väljapoole Eestit müüdi 65% toodetest. Käesoleval aastal on müük teistesse riikidesse kasvanud 67,3 miljoni kroonini (4,3 miljoni euroni), mis on 22,9 mil- jonit krooni rohkem kui 2009. aasta samal perioodil. Uute turgudena lisandusid Prant- susmaa, Tšehhi ja Malaisia, kuhu müüdi 9 kuuga kokku 26,7 miljoni krooni väärtuses toodangut. Lisaks on kontsern müünud oma tooteid veel Läti, Portugali, Poola ning väljapoole Euroopa Liitu Valgevene, Ukraina, Venemaa ja Norra turgudele.

Eesti segmendi ettevõtete müük kontsernivälistele klientidele kasvas III kvartalis ligi 8%. Samas moodustas müügitulu teistelt geograafilistelt segmentidelt aruandekvartalis 13,2 miljonit krooni (0,84 miljonit eurot), mis oli peaaegu poole rohkem kui võrreldaval perioodil. Seega kasvasid Eesti segmendi aruandekvartali äritulud kokku 13,1% 90,2 miljoni kroonini. Põhiline kasv saavutati müügist välisturgudele. Kasv saavutati tänu keskpinge jaotus- ja komplektalajaamade müügi suurenemisele Soomes.