Tema kinnitusel olid hoopis tähtsamad minikadettide meistrivõistlused. Seal sai noormees kulla. Turniiril mängiti välja Euroopa noorte meistrivõistlustele sõitvad kohad minikadettide vanuseklassis. Euroopa noorte meistrivõistlused rahvusvahelises kabes toimuvad sel aastal 1.-8. augustini Poolas.

Esikoha saavutas Andreas Tulva ees 17-aastane Hendrik Tamm Pärnumaalt. Isa ja treeneri sõnul on noormees hetke kõige tugevam noor kabetaja Eestis ning oli ka turniiri favoriit. "Ta on üsna edukalt mänginud juba ka täiskasvanute turniiridel. Suuri võite küll veel täiskasvanute seas ei ole," lisab ta.

Poja esinemisega on Tarmo Tulva väga rahul. "Andreas saavutas seekord praktiliselt maksimumi. Esikoht ei jäänud ka väga kaugele. Kuni viimase vooruni oli Andreasel ja Hendrikul võrdselt punkte ja nad kohtusid omavahel. Seekord jäi vanem ja kogenum veel peale," jagab ta kiitust. Juunioride klassis mängivad 16-19- aastased kabetajad.

Järgmine oluline turniir on kadettide ehk 13-16-aastaste klassi Eesti meistrivõistlused rahvusvahelises kabes 27.-28. aprillil. Andreas Tulva on seal kindlasti üks favoriitidest.