Polegi tähtis, kas ajendiks on tervisehäired, rahulolematus oma figuuriga, nähtud telesaade või loetud artikkel. Tähtis on arusaamine, et toitumisel on otsene seos tervise ja enesetundega.

Kahjuks ei õnnestu kaugeltki mitte kõigil oma uusaastalubadust ellu viia ja toitumist reaalselt muuta. Põhjusi on erinevaid - vahel ei jätku järjepidevust või motivatsiooni, enamasti jääb puudu ka toitumisalastest teadmistest.

Tervislik toitumine ei ole dieet - see on elustiil! Harmoonikumi Targa toitumise koolis anname selliseks elustiili muutuseks vajalikud teadmised, aitame muuta mõttemalle ja säilitada tahet ning jagame praktilisi nõuandeid. Õpetame sööma tervislikult, maitsvalt ja tasakaalustatult - ühesõnaga targalt.

Toitumisnõuanded lähtuvad Harvardi teadlaste poolt väljatöötatud toitumispüramiidi soovitustest ning Inglismaa juhtiva toitumisterapeudi Patrick Holfordi kehakaalu reguleerimise põhimõtetest. Kursuse teoreetilise osa on koostanud Eesti Toitumisteraapia Assotsiatsiooni toitumisterapeudid ja -nõustajad. Praktilise osa läbiviimise eest hoolitseb Harmoonikum.

Koolituskavas on 10 loengut ja 10 õpituba, kus on võimalus täiendada oma praktilisi toiduvalmistamisoskusi. Grupiga saab liituda või sealt lahkuda endale sobival ajal. Osaleda võib ka vaid üksikutes loengutes või õpitubades.

Loengud viib läbi Eesti Toitumisteraapia Assotsiatsiooni toitumisnõustaja Egle Koppel. Õpitube juhendab Harmoonikumi perenaine Riina Quak.

Targa toitumise kooli on teretulnud igaüks, kellel on kavatsus oma toitumine tervislikuks muuta, olenemata sellest, kas kehakaalu soovitakse säilitada, langetada või hoopis tõsta. Vanuselisi ega soolisi piiranguid ei ole - tervislik toitumine on teema, mis on ühtviisi oluline nii naistele kui ka meestele, noortele ja vanematele.

Kui tervislikum eluviis leidus ka sinu uusaastalubaduste seas, siis registreeru kiirelt - alustame juba 16. jaanuaril!

Lisainfo Harmoonikumi kodulehel www.harmoonikum.ee.