Möödunud aastal panime paika uued sihid, mille poole ühiselt pürgida. Valla arengukavaga sai selgelt määratud eesmärgid, mida lähiajal püüda ja kuhu pikemas perspektiivis liikuda. Hoonete renoveerimisel ja ehitamisel on lähiaja selge prioriteet lasteaia Päikesekild juurdeehitus ning olemasoleva maja renoveerimine.

Aasta lõpus sai allkirja Saku põhjapiirkonna vee- ja kanalisatsioonitrasside ehitusleping AS-i Saku Maja ja AS-i Skanska vahel - kauaoodatud ehitus võib lõpuks alata. Praeguste plaanide kohaselt alustatakse töödega juba talvekuudel.

Hea on tõdeda, et valla arengusse panustavad ka inimesed ise. Aasta jooksul otsiti kodanikuinitsiatiivi baasilt lahendusi nii tööhõiveküsimustele kui ka turvalisuse tagamisele, asutati Saku Priitahtlike Pritsimeeste Selts. Saku lõvid tegutsesid tuntud headuses.

Hea vallarahvas, uus aasta on seekord veidi teistsugune. Rahana kehtib meil nüüd euro, mida kasutab valdav osa Euroopa elanikest. Usun, et esimene pilk pangakontole küll ehmatas, kuid samas on mõned euro-ostud kindlasti juba tehtud. Muutustega kaasnev sagimine on normaalne ja üldiselt harjume ju kõigega.

Alanud on Saku valla 145. tegutsemisaasta. Selle väärika numbri tähistamiseks toimub aastaringselt mitmeid üritusi, millest suurim on kindlasti valla laulu- ja tantsupäev 3.-4. juunil.

Soovin teile kõigile head tervist. Julgege unistada ja oma unistusi teostada. Toetage oma lähedasi ning ärge unustage oma kogukonda. Head uut aastat!