Tihti arvatakse, et vanale majale sobib vaid puhas linaõlivärv, lõpptulemus on kindlasti esteetilisem, kuid tänapäeva kiires eluja ehitustempos tuleb arvestada, et linaõlivärv kuivab kaua - värvimisprotsess koos kuivamistega võib võtta nädalaid. Seetõttu ongi välja töötatud värv Domus, mis on õlialküüdvärv, kus alküüd ise sisaldab 50% linaõli, pluss männipuuõli, hiinapuuõli jne. Nii klassifitseerub Domus ikkagi õlivärvi alla ja lisaks on aktsepteeritud miljööväärtuslike hoonete värvimisel.

Värvi Domus alla kasutatakse nakke parendamiseks kruntvärvina Domus Base'i, mille koostis on Domusega sarnane. Domus Base'i võib kanda ka vanale värvipinnale.

Millal Domusega värvitud maja uuesti üle värvida tuleb, sõltub väga palju sellest, kus see maja asub. Tallinna agressiivses keskkonnas, kus mustust, tolmu ja CO2 palju, tuleb maja värskendada 7-10 aasta tagant. See oleneb, kui palju langeb fassaadile päikest, kas maja asub suure tee ääres, kui lähedal on puud.

Maja värskendamiseks ei ole vaja määrdunud fassaadi ilmtingimata üle värvida. Tegelikult võiks sellist majaseina kolm-neli aastat pärast värvimist hoopis pesta. Maja seinapesu kõrval on soovitav igal aastal võtta värvipotsik ja pintsel ning väiksemad värvikahjustused parandada. Tavaliselt on kahjustused laudade ristlõigete kohal ehk lauaotstes. Üle tuleks vaadata ka servaliistud, akende piirdeliistud. Kus värv juba natuke lahti või kobrutab, tuleks see traatharja, pahtlilabida või liivapaberiga eemaldada ja uuesti värvida. Niimoodi peab kogu maja mitu korda kauem vastu kui see, mille eest hoolt ei kanta. Kui lauaotstes on värv kahjustunud, pääseb sealt niiskus sisse ja läheb mööda lauda edasi, lagundades niimoodi nii lauda ennast kui ka värvi selle peal, mille tulemusena tuleb käsile võtta suurem töö.

Sadolini värvikeskus on heakorrakuu ajal kampaania «Kodud korda» Nõmme linnaosa valitsuse koostööpartner.