Tuhkapäeval valmistasime Maigi Loite juhendamisel päevakohaseid toite ja kombestikust rääkis Lea Puust. Naistepäeval toimus stiilipidu karaokega. Aprillis täitus suur unistus ja meie maja tunnustati tegevusloaga, mis annab meile õiguse pakkuda riiklikke teenuseid psüühiliste erivajadustega inimestele. Kevadpühad möödusid meeleolukalt, sest ühendasime need naljapäevaga. Maikuus külastasid meid Tori kooli õpilased, neile korraldasime esmaabi koolituse. Lastekaitsepäev oli osavõturohke ja lõbus, tegevusi jätkus kõikidele. Tore oli, et vahvat päeva veetma tuldi koos perega, kaasas ka vanavanemad. Esmakordselt toimus sotsiaalmajas Tori laste töö-ja puhkelaager, kus iga päev toimus põnevaid ja õpetlikke ettevõtmisi. Suvekuud möödusid töiselt ja maja oli elanikke täis. Ühiselt korrastasime maja nii seest kui väljast.

Alates juulikuust lisandus meie perre uus liige – tegevusjuhendaja Marianne Okas. Tema tööülesanneteks on sotsiaalmaja poolt osutatavaid sotsiaalteenuseid kasutatavate isikute toimetulekuraskuste ennetamiseks, kõrvaldamiseks või kergendamiseks abi osutamine ning nende arengule ja ühiskonnas kohanemisele kaasaaitamine. Tore on, et ta saab oma tööülesannetega suurepäraselt hakkama. Valminud on palju vahvaid meistriteoseid, külastanud oleme erinevaid paiku ja õppinud juurde elulisi oskusi. Kliendid ning nende lähedased on väga rahul.

August oli meil sünnipäevakuu. Asutuse 5. sünnipäeva tähistasime peoga, esinesid Tori Lasteaia lapsed ja Salme naesed. Selleks päevaks valmis taaskasutustuba endistes muuseumi ruumides. Päev hiljem sõitsime Haapsalu lähistele, viibisime vabariiklikul vaimupuuetega inimeste kokkutulekul.

Septembris olime pealinnas vanalinnas jalutamas. Oktoobris osalesime erivajadustega inimeste teatripäeval Vändras, kus esitasime nukunäidendi Valgest pullikesest.

IRL Pärnu Naisklubi külastab sel aastal jõulude ajal sotsiaal-ja hoolekandeasutusi, tuues jõulusoojust. Koos seitsme väikses inglikesega olid meile külakosti toomas Mari Suurväli ja Pärnu abilinnapea Annely Akkermann.

Maja klientidega ujusime Estonia SPA termides. Meie tegemisi ja toimetamisi tuleb filmima Eesti Televisioon saatega Puutepunkt.

Aastale paneme väärika punkti aastalõpu tralliga kelgukoerte keskuses ja Laane Tallides. Naudime sõitu koertega ja hobustega ning pidutseme oma maja klientidega ja sõpradega Vändra sotsiaalmajast.

Aasta tõi kaasa suurt kurbust. Meie hulgast lahkusid igavikuteele armastatud elanikud Aita Tohver ja Peep Ao. Mälestus nendest jääb alatiseks meie hinge.

Tahan tänada ja tervitada kõiki koostööpartnereid: Tori Vallavalitsus, Viira kool, Tori kool, Tori muuseum, Tori rahvamaja, Tori lasteaed, Laane Tallid, MTÜ Eesti Kelgujuhtide Klubi, Matogard OÜ, Gunnar Männik, Maigi Loite, Leida Ilves, Kaire Parts, Anne Lõo, Lille-Õie Joosepson, Pamela Soontalu, Jelena Simmo ja kõiki häid inimesi, kes on olnud abiks ja toeks.

Lähenevateks pühadeks ja algavaks aastaks soovin kõigile usku, rahu ja armastust. Inimesed uskuge endasse ja kui ongi raske, siis tuleks endale öelda: Ma pidasin vastu eilse päeva, järelikult suudan elada ka täna ja homme!