Lõpule jõuab aasta 2011, Saku valla 145. tegutsemisaasta, millesse mahtus nii erinevaid kultuurisündmusi, ehitustegevust kui ka edaspidise elu korraldamiseks vastu võetud otsuseid. Kõigepealt meenub Saku aleviku ühisveevärgi ja -kanalisatsiooni ehitamise ja rekonstrueerimise projekti käivitumine. Algas lasteaia Päikesekild rekonstrueerimise ja juurdeehituse projekteerimine, valmis Kiisa Vabaaja Keskuse projekt. Algas Saue ja Saku valla ühistegevus - Nõlvaku lasteaia ehitus. Meie valla mudilased saavad sinna ühe rühma jagu kohti. Saku aleviku ja lähiala üldplaneering võeti vastu.

Külade ja aleviku mittetulundusühingud ja seltsid olid jätkuvalt toimekad. Sellest on ainult rõõmu, sest kuni su küla veel elab, elad sina ka!

Kui aga mõelda edaspidisele, on vallas väga palju põletavaid probleeme, mille lahendamine nõuab suuri kulutusi. Nende järjekorda seadmine sõltub suurel määral meie finantsvõimekusest - siin ainult heast tahtest ei piisa. Murelapseks on jätkuvalt valla teede ja tänavate halb seisukord, allasutustes olev üldine ruumipuudus ja Kiisal asuvate valla allasutuste ruumide järjest kriitilisemaks muutuv seisukord.  

Kuid elus on ka rõõmsam pool - järgmise aasta alguses möödub 20 aastat Saku valla õiguste taastamisest. Austatud vallarahvas, see annab ju märku meie elujõulisusest ja suutlikkusest! Tehes koos tarku ja arukaid otsuseid, võime me kindlasti julgelt tulevikku vaadata.

Advent on küünalde süütamise aeg. Küünlaleek soojendab meid ja meid ümbritsevat. Ühtehoidmine annab hingele sooja. Advendiaeg võimaldab meil õppida - õppida oma hinges vaikust hoidma, õppida seesmist rahu leidma, õppida hoolimist. Sellel rahulikul ajal on kindlasti, mida oodata. See on ka aeg, mil korrastada oma mõtteid ja vaadata enda sisse - kas olen endast head andnud, kas olen toimetanud oma tõekspidamiste järgi, kas olen jäänud enda ja teiste suhtes ausaks ja sallivaks.

Soovin  kõigile ilusat jõuluaega, säravat aastavahetust ja teguderohket uut aastat, aastat, mil kõik unistused täituvad!