Esinemisi hindas kuueliikmeline rahvusvaheline žürii Frederico Bardazzi (Itaalia) juhtimisel.
Kolmes erinevas kategoorias võistelnud ja Grand Prix pälvinud USA Piedmont`i lastekoori dirigent Robert Geary kiitis eestlaste esinemist ja lauljate puhast häälematerjali. Ta esitas Järvamaa tütarlastekoorile kutse osaleda 12.-18. juulil 2015 Berkeley`s Californias toimuval Golden Gate Rahvusvahelisel laste- ja noorte koorifestivalil.

Järvamaa tütarlastekoor on asutatud 2009. aastal ja tegutseb Järvamaa Omavalitsuste Liidu juures. Koori dirigendid on Anne Toomistu ja Tiiu Schüts. Kooris on lauljaid mitmetest Järvamaa omavalitsustest.

Konkursil osalejate tunnustamise punktisüsteem: 27-30 punkti - Grand Prix, 25-29,9 punkti - kulddiplom, 20-24,9 punkti - hõbediplom, 15-19,9 punkti - pronksdiplom ja kuni 14,99 punkti - diplom osalemise eest.

Koori sõitu Bratislava konkursile toetasid Järvamaa Omavalitsuste Liit, Eesti Kultuurkapital, Maakondliku Arendustegevuse Programm, Laulu- ja Tantsupeo Sihtasutus, Paide linn, Albu, Imavere, Järva-Jaani, Koeru, Paide, Väätsa ja Türi vald ning lauljate vanemad.

Veel pilte leiad SIIT.