Täna kell 19.00 suletakse Jõgeva kesklinn seoses noortepeo välikontserdiga ning laupäeva hommikul algava Jõgevamaa kevadlaada ning maakonna laulu- ja tantsupeo ettevalmistustega. Suletud on Aia ja Suur tänav Kesk tänavast Põik tänavani, Sauna tänav Rohu tänavast Aia tänavani ning Jõgeva linnavalitsuse esine parkla ja linnavalitsuse hoov koos Pargi tänava poolse sissesõiduga. Sulgemine kestab pühapäeva, 27. mai ööni kella 01.00ni. Suletud piirkonda saavad sissesõiduloa kaubaveoga ja sündmuste korraldamisega seotud transpordivahendid. Sulgemise skeemi saab vaadata www.jogeva.ee.

Head jõgevlased!
On meeldiv, kui jätate oma auto koduhoovi ja teete oma käigud linnapäevade sündmustele jalgsi! Keskuse ümbruses napib sellel päeval häid ja lähedasi parkimiskohti.

Head külalised!
Parkimiskohtadena saab kasutada Rohu, Kesk, Puiestee ja Turu tänava ääri vastavalt liiklusseadusele. Olge palun märkavad ja täpsed, et ei pargiks kinni koduhoovide teeotsi või korterelamute esiseid. Jõgevale saabuvate maakonna tantsijate ja lauljate eelkõige busside, kuid ka mahtuvusel autode parkimiseks piiratakse korraldajate poolt Kesk tänavast vasakpoolne raudteeäärne ala bussijaama vastas, kus korraldab parkimist abipolitseinik.

Selleks, et meie linna sünnipäev õnnestuks, on peale lahke ilmataadi suurim soov linnakodanikele ja külalistele - olgem rõõmsad ja võimalikult rahumeelsed erinevate väikeste ebamugavuste tekkimisel! Jõgeva linnas aitab neil päevil tekkivate probleemide lahendamisel lisaks korraldusmeeskonnale (staabiga kultuurikeskuses) ka politseipatrull nii jalgratastel, jalgsi kui autos.